Velkommen til Prepper.dk,

Velkommen til denne side, hvor vi vil udforske et vigtigt emne, der ofte bliver overset herhjemme, nemlig prepping. Det er ikke så meget prepping, som mange nok forbinder med dommedags-bunkere, egenproduceret mad, vildmarksoverlevelse osv. Vi vil gerne nuancere begrebet lidt og gøre det mere relevant for den almindelige dansker, der ofte bor i lejlighed eller parcelhus uden mulighed for en fuldskala prepping-tilværelse, som man kender den fra USA.

Prepping handler jo ikke kun om apokalypsen eller andre dommedags-scenarier. Det handler om at være forberedt på uforudsete hændelser af enhver art i en usikker verden. Det kan være alt fra strømsvigt, lokale forurening, terrorangreb, atomulykker (tænk på krigen i Ukraine), online svindel og meget mere. I 2020 oplevede vi også, hvordan en global pandemi meget hurtigt ændrede hverdagen for os alle. De færreste var forberedt på det og selvom de fleste kom uskadt gennem krisen var det ikke desto mindre en reminder om, hvor sårbart vores samfund er.

Motivationen for denne blog er derfor at gøre det nemmere for den enkelte dansker forberede sig på mange af de potentielle udfordringer, vi står overfor i vores moderne verden. Målet er at gøre prepping til noget praktisk og overkommeligt for alle, uanset hvor man bor og hvad din livssituation er. Vi vil dække en bred vifte af emner, herunder hvordan man forbereder sig på en strømafbrydelser, manglende forsyningssikkerhed, knaphed på ressourcer, terrorangreb, pandemier osv. Vi vil også dække emner der handler om, hvordan man beskytter sig selv og sine nærmeste mod svindel uanset om det er online eller i den fysiske verden. Mange ældre oplever for tiden at blive udsat for kriminelle, der forsøger at franarre dem store pengebeløb.

Vi håber, at denne blog vil blive en go-to ressource for alle, der ønsker at være bedre forberedt på uforudsete situationer. Uanset om du bor i lejlighed i byen, hus på landet, eller villakvarter i provinsen, så tror vi på, at prepping kan blive en vigtig del af din hverdag uden at det kræver en masse tid og ressourcer.

Vi ser frem til at tage os ud på denne rejse med jer og til at lære mere om, hvordan vi bedst kan forberede os på de udfordringer, der kommer i fremtiden.

De bedste hilsner,
Prepping.dk